fbpx

Shift je vaš oblikovalski partner

Tu je naša zgodba.👇🏻

2016

Snapchat postane najbol kul družbeno omrežje.

Podjetja vzpostavljajo omniprisotnost na številnih medijih.

Influencerstvo postane tržni kanal.

Jaz začnem svojo freelancersko pot.

Živjo, moje ime je Damir in pisalo se je leto 2016, ko sem začel svojo freelacersko pot. Kot oblikovalec sem podjetjem, kot so Ehrana in Bitstamp pomagal pri dizajnu logotipov, tiskovin, marketinškega materiala, spletnih aplikacij in celo oblek. Na to obdboje me vežejo lepi spomini.

2019

Transparentnost postane ključ do osvajanja src kupcev.

Občinstvo postane del zgodb blagovnih znamk.

Personalizirana vsebina postane nujnost.

Rodi se Shift

Po nekaj letih dela kot vsestranski oblikovalec sem ugotovil, da se moram poslovno bolj osredotočiti. Med sodelovanjem pri razvoju številnih projektov sem nabral veliko izkušenj o znamčenju, oblikovanju in razvoju uporabniških vmesnikov ter oglaševanju. Pridobil sem unikatne kompetence, ki novim in starim podjetjem lahko služijo pri lansiranju svojega izdelka ali storitve.

Model sem iz splošnega oblikovalca zasukal (Shift-al) v oblikovalski studio, ki podjetjem pomaga pri postavljanju ali preoblikovanju vizualnih temeljev na njihovi poslovni poti. Ob delu sem spoznal prijatelje, ki mi pri tem pomagajo - tako je nastal Shift.

Danes

Danes smo pomagali pozicionirati, pripravili vizualno podobo, razvili spletno stran ali oblikovali uporabniški vmesnik že več kot 15 podjetjem. Imamo dolg seznam zadovoljnih naročnikov in navdušujoč portfolio.

Filozofija

Pristopi in prepričanja.

01 Oblikujemo izkušnje

Vem, to pravi vsak oblikovalec, ampak: ko načrtujemo spletišča, ne želimo le, da so funkcionalna in priročna. Želimo, da uporabniki spletnega mesta začutijo, da je ljudem, ki so ga zasnovali, mar zanje. Oblikujemo za ljudi in se trudimo kreirati dobre izkušnje v vsakem detajlu.

02 Naše spretnosti so raznolike

Smo oblikovalci znamk in spletnih izkušenj. To delo zahteva ne le dobro razumevanje načel oblikovanja UX in merodajnega vizualnega občutka, temveč tudi razumevanje strategije izdelka, potreb kupcev in poslovnih ciljev.

03 Prevzemamo pobudo

S proaktivnostjo dosegamo boljše rezultate. Ko delamo na zasnovi izdelka, smo na vozniškem sedežu. Iščemo težave, ki jih je treba popraviti, in stvari, ki bi jih lahko lažje opravili. Prevzemamo iniciativo z novimi idejami in njihovo kreativno izvedbo. Radi eksperimentiramo in oblikujemo sami, tako v pisarni kot zunaj nje.

04 Odprti smo za povratne informacije

Oblikovalci imamo vedno svoje mnenje. Radi izražamo svoje misli o prednostih in slabostih izbrane smeri ter prisluhnemo povratnim informacijam in kritikam drugih. Prejemanje kritik bo vedno imelo večji učinek kot sprejemanje pohval. Pomagamo si, medsebojno ocenjujemo delo, si dajemo povratne informacije in temeljito razpravljamo.

05 Izdelujemo prilagodljiv dizajn

Podjetja rastejo. Dodajali bomo nove funkcije, usmerjali na nove segmente kupcev, sprožali nove marketinške kampanje. Ko se podjetje razvija, se je treba prilagoditi začetni zasnovi dizajna strani ali uporabniškega vmesnika, zato oblikujemo tako, da ga je mogoče enostavno spreminjati in nadgrajevati. Prilagodljiva zasnova je dolgoročno stroškovno učinkovita.

Kontaktirajte nas

Oblikujmo celostno podobo vaše znamke