fbpx

Oblikovanje in razvoj spletnih strani

Spletna stran, optimizirana za največjo konverzijo in manjši odtok, je največja prednost podjetja, ki operira na spletu.

Oblikovati tako jo je težko. Na srečo vam pri tem lahko pomagamo

Pristop

Oblikujemo za pretvorbo

Privlačen dizajn ni vse kar ponuja vaša spletna stran. Da je ta res učinkovita, mora obiskovalce pretvoriti v potencialne stranke. Za usmerjanje potencialnih strank se osredotočamo na ključne elemente oblikovanja, ki sporočajo vrednost vašega izdelka na način, ki prepriča kupce, da ukrepajo.

Orišemo sanje

Vaša spletna stran mora uporabnikom orisati očarljivo zgodbo, ki jim bo prikazala spremembo njihovega življenja na bolje. Ob oblikovanju spletnih strani ustvarjamo zgodbe, ki ljudem pomagajo premagati ovire in doseči svoje cilje.

Govorimo človeško

Povezovanje z ljudmi na čustveni ravni ponavadi ustvarja boljše konverzije. Z ustvarjanjem čustvenega odziva poskrbimo, da bo vaša spletna oblika vzbudila zadovoljstvo in občutek varnosti. Namesto da bi oblikovali za uporabnike, to počnemo za ljudi.

Naš postopek oblikovanja spletne strani, na hitro

Strategija

Analiza konkurentov

Izbiramo med neposrednimi in posrednimi konkurenti ter preučimo zasnove njihovih spletnih strani. To nam pomaga najti nove priložnosti za oblikovanje, ki vam bodo omogočile prednost pred konkurenco. Vse svoje ugotovitve bomo delili z vami, da uspešno določimo funkcionalnosti in zahteve vaše spletne strani.

Obstaja velika verjetnost, da je vaše konkurenčno polje obširno. Izstopati je tisto, kar želite doseči s svojim marketinškim načrtom.

Znamčenje

Moodboard

Moodboard je digitalni kolaž oblikovalskih elementov - slik, barv, pisav, vzorcev -, ki opredeljuje stilsko smer spletne strani, preden vložimo čas in trud v njeno izdelavo. Pomaga nam pri izogibanju nesporazumom in zmanjšuje čas kasnejšega razvoja.

Se vam je že kdaj zgodilo? Pridete do oblikovalca, ki dela na vašem projektu in ko že skoraj zaključi, se zaveste, da to ni ravno tisto, kar ste imeli v mislih. V takšnih primerih potrebujete mood board.

Splet

Vizualna smer

Spletno stran oblikujemo okoli ene stvari, za katero želimo, da jo naredijo uporabniki - kupijo vaš izdelek ali storitev. Preprost in minimalističen dizajn obiskovalcem pomaga, da hitro razumejo izdelek in se jim zdi privlačen.

Za ustvarjanje pozitivnega vtisa na obiskovalce imate na voljo le približno 6 sekund. Po šestih sekundah se večina obiskovalcev že odloči, ali jim je vaš izdelek vreden zaupanja ali ne.

Oglejte si spletne strani, ki smo jih oblikovali

Spletne strani, ki smo jih oblikovali, so videti moderno in odražajo blagovne znamke naših strank.

5-7_thumbnail_tv_t-2_projekti_we-shift-si

T-2 TV

Spletna stran
5-7_thumbnail_od-do-arhitektura_projekti_we-shift-si

Od-do arhitektura

Spletna stran
Kontaktirajte nas

Oblikujmo spletno stran, ki konvertira.