fbpx

Sveža spletna trgovina za prefinjeno predstavitev lepotnih izdelkov

Vloga
Pozicioniranje blagovne znamke
Sporočila blagovne znamke
Oblikovanje identitete blagovne znamke
Oblikovanje in razvoj spletne trgovine
KaikoCare je spletna trgovina, ki nudi kozmetiko in negovalne pripomočke za zdravo, lepo in negovano kožo.

S svojo sonično čistilno krtačko KaikoCare Face Brush, ki je paradni konj njihove širše palete izdelkov, želijo pri KaikoCare prodreti na mednarodni evropski trg. V skladu z visokim porastom spletne prodaje v zadnjih letih so tudi za zagon podjetja ubrali internetno strategijo. Kontaktirali so nas v želji po izstopanju v dokaj zasičeni kategoriji lepotne panoge in nam zaupali nalogo vzpostavitve blagovne znamke in spletne trgovine.

Kaj smo naredili

Pripravili smo uglajeno in svežo spletno stran, ki v ospredje postavlja prodajo masažne krtačke. To smo dosegli z dostopnejšimi povezavami v navigaciji in izpostavljenimi izseki, ki uporabnika vodijo na pristajalno stran pripomočka. Ostale izdelke pa si uporabnik lahko ogleda v preglednem skupnem seznamu izdelkov pod zavihkom “Shop”. Ključen del spletne prodajne poti predstavljajo predloge izdelkov, saj potencialne kupce oglaševanje ponavadi vodi nanje in ne na pristajalno stran spletišča, zato smo jim tudi namenili največ pozornosti pri oblikovanju. Pazili smo, da uporabnika postopoma informirajo o značilnostih izdelka, mu omogočajo hiter dostop do nakupa ter nudijo družbene dokaze o izkušnjah preteklih kupcev.

Uporabnik se o legitimnosti izdelka lahko prepriča v podpornem informacijskem centru in na strani s kartičnimi prikazi uspešnih rezultatov zadovoljnih kupcev.