fbpx

Gradbeno podjetje z urejeno spletno prezenco.

Vloga
Zasnova Imena
Sporočila Blagovne Znamke
Oblikovanje identitete blagovne znamke
Oblikovanje in razvoj spletne strani
MojFlet zagotavlja celovito ponudbo storitev - vse od obširnih gradbenih del, projektiranja, elektroinštalacij do drobnih del, kot so suhomontaža, slikopleskarstvo in vgradnja pohištva.

Na internetu ne najdemo veliko ponudnikov gradbenih ter zaključnih del z urejeno spletno prezenco. Skupaj z ekipo MojFlet smo zato izkoristiti skoraj neobstoječo pojavnost tovrstnih podjetij na spletu in ustvarili dodelano spletno identiteto mladega podjetja.

Kaj smo naredili

Resnosti in rigidnosti, ki ponavadi spremlja gradbeništvo, smo dodali kanček sproščenosti in zabave. Temu primerno smo ustvarili mladostno ime “Moj Flet” in ga opremili z vabljivo čustveno obljubo znamke “Za vas ustvarjamo domove”.

Premišljeno izbrane fotografije vzbujajo občutke topline in veselja, ki jih doživljamo ob uspešni vselitvi. Zanesljivost, korektnost in marljivost so najpomembnejše vrednote podjetja, odražajo pa se v slikah vztrajnih delavce, ter v pojavnosti modre barve, ki je prisotna na storitvenih podstraneh.

Spletna stran, ki s strukturirano vsebino in intuitivno navigacijo pregledno predstavi storitve podjetja, je ob pomoči Google oglaševanja pripomogla k zelo uspešnemu zagonu podjetja.

Pričevanje

Prvotno željo po vzpostavitvi preproste spletne strani so tekom sodelovanja nadgradili in z izvirnimi idejami ustvarili doživetje za našo ciljno publiko.
Danes lahko z gotovostjo trdimo, da imamo v panogi konkurenčno spletno stran, kar nam daje edinstveno podlago za trženje in nam omogoča dobro pozicioniranje na trgu.

Edis Bekonjić
/ Direktor pri MojFLet d.o.o.