fbpx

Z jasneje začrtano potjo v novo desetletje poslovanja.

Vloga
Zasnova Imena
Sporočila Blagovne Znamke
Oblikovanje Identitete Blagovne Znamke
Oblikovanje In Razvoj Spletne Strani
Copywriting
Večdesetletne izkušnje, zavidljive kapacitete, izurjena ekipa pravih gostincev, domačnost in zanesljivost so značilnosti, ki odlikujejo prireditveno podjetje Sidro Zbilje. Strokovne prvine po katerih so jih poznali dosedanji naročniki, pa se niso odražale v slabi oblikovalski podobi, s katero so se predstavljali novim uporabnikom.

Prav zato so svojo desetletnico obratovanja želeli ovekovečiti z novo (spletno) identiteto, ki bi bolje poudarila temeljne prednosti podjetja in Sidro Zbilje trdneje pozicionirala na trgu organizatorjev dogodkov.

Kaj smo naredili

V okolici Ljubljane ni veliko podjetij, ki lahko nudijo najem prostora ter hkrati organizacijo dogodka, ki šteje 500+ ljudi. Prav zato smo v središče novoga pozicioniranja postavili korporativne naročnike. Stari moto “Dogodki v naravi” smo nadomestili z bolj praktičnim sloganom “Prireditve in dogodki ob Zbiljski rivieri”.

Z združitvijo tople barvne palete, skladne tipografije in mehko obarvanih fotografij smo izrazili domačni “duh” dogodkov, pestrost ponudbe in obilico možnosti za izvedbo prireditev. Za logotip smo ustvarili rustikalen in zelo očiten sredinsko poravnan tipografski znak.

Na novo smo oblikovali spletno stran z jasno hierarhijo elementov, ki atraktivno razkriva prednosti podjetja in sporočila blagovne znamke. Celotna pot uporabnika je “opremljena” s številnimi vstopnimi animacijami ter “lepljivimi” odseki, ki omogočajo lažje prebiranje informacij.

Nedvoumna komunikacija, privlačne vizualije in ustvarjalne spletne tehnike so pripomogle k jasnejši usmeritvi podjetja v novem desetletju poslovanja.

Pričevanje

"Že od samega začetka sem vedela, da smo na pravi poti - s pomočjo vaših usmeritev iz prvega sestanka smo ugotovili, kaj nas v resnici zanima, kakšnega naročnika iščemo ter kaj in komu se želimo s spletno stranjo predstaviti. Zagotovo ste nam dali nov pogled, usmeritve k lažjemu doseganju ciljev in pridobivanju novih poslovnih priložnosti. S spletno stranjo, ki ste jo oblikovali, smo si olajšali način, kako se pravilno predstaviti ter kako pridobiti ciljno publiko."

Darja Černivc
/ Vodja Marketinga pri Sidro Zbilje