fbpx

Sodobna pristajalna stran nove storitve uveljavljenega igralca elektronskih komunikacij

Vloga
Oblikovanje in razvoj spletne strani
T-2 TV je blagovna znamka skupine T-2. Predstavlja stičišče vseh storitev za pretočnost filmov, serij in spletnih “live” dogodkov na platformah T-2 in je odraz potrebe po preglednejši komunikaciji njihove ponudbe v novi dobi elektronskih komunikacij.

Zaradi želje po učinkovitejšem prodajnem kanalu so se pri T-2 odločili za vzpostavitev ločene spletne strani, ki bo podrobneje predstavila prednosti nove storitve in omogočila uporabnikom prijazen pregled programskih shem vseh televizijskih paketov.

Kaj smo naredili

Pripravili smo moderno in interaktivno stran, ki s pomočjo številnih vizualij na privlačen način predstavi prednosti naročniških paketov T-2 TV.

Na pristajalni strani uporabnika pričaka drseč prikaz priljubljenih aktualnih vsebin. V primeru zanimanja ta nadaljuje pot do kreativnega prikaza prednosti nove storitve. Te so ključen del uporabnikove poti, saj mu predstavijo prednosti zakupa naročniških paketov. Naslove in kratko opisno besedilo smo dopolnili s kreativami, ki zelo očitno predstavijo vsako prednost. Za priteg pozornosti smo nekatere animirali.

V naslednjem koraku lahko uporabnik preveri še tehnične lastnosti paketov. Kompleksnost ponudbe vseh treh smo razčlenili v lahko prebavljive koščke informacij, nekatere pa celo skrili v zavihke, ki so uporabniku hitro dostopni. V primeru zanimanja, je poziv k 30- dnevnemu brezplačnemu preizkusu dobro viden in učinkovito izpostavljen.

Pričevanje

Vse je bilo narejeno v dogovorjenem času in nad pričakovanji. Spletna stran uporabnika vodi do cilja v jasno prikazani grafični podobi, ki je všečna, skladna s trendi, predvsem pa jasno sporoča, kje mora biti fokus obiskovalca. Uporabniška izkušnja je odlična, tako na računalniku kot tudi na ostalih napravah. 10/10!

Jan Stoschitzky
/ Projektni vodja pri T-2